strumica denes logo
Џамбо Агушев

април 14, 2018

Џамбо со нов „уникатен“ музички проект „Macedonian All Stars“ заедно со маестро Мишел Трајковски

Новиот проект на маестро Џамбо Агушев се вика „Macedonian All Stars“.. заедно

Види повеќе

април 1, 2018

ЏАМБО АГУШЕВ ГО ОСВОЈУВА СВЕТОТ: ОВОЈПАТ ХОЛИВУД ГО СЛУШНА КВАЛИТЕТОТ НА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ!

Нашиот струмичанец Џамбо Агушев не престанува да реди успеси и

Види повеќе

март 19, 2018

ЕКСЛУЗИВНО: Џамбо Агушев и Мишел Трајковски со нов проект за светски “пазар”

Провереното дуо на трубачот Џамбо Агушев и хармоникашот Мишел Трајковски

Види повеќе