strumica denes logo
ДЕВОЈЧЕ

октомври 11, 2018

17 годишно девојче од Струмица исчезна – полицијата трага по неа

На 10.10.2018 година во 20.45 часот во Полициската станица Струмица,

Види повеќе

август 5, 2018

ТРИНАЕСЕТГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ОД СТРУМИЦА ТЕШКО ПОВРЕДЕНО ВО СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА!

Тринаесетгодишно девојче од Струмица е тешко повредено во сообраќајка што

Види повеќе