strumica denes logo
Детски Семафор

март 23, 2019

ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ „ВЕСЕЛ ДЕТСКИ СЕМАФОР“ ВО СТРУМИЦА!

Започна реализацијата на проектот „Весел детски семафор“ која што ќе

Види повеќе

април 29, 2018

Се одржа Општинскиот натпревар „Детски семафор 2018“

Во организација на Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на

Види повеќе