strumica denes logo
ДЕТСКИ ИГРАЛИШТА

мај 3, 2019

ЗАПОЧНА САНАЦИЈАТА НА ДЕТСКИТЕ ИГРАЛИШТА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Деновиве започна санацијата на детските игралишта на јавните површини во

Види повеќе