strumica denes logo
детални

септември 8, 2018

ДЕТАЛИ за сообраќајната несреќа во која загина струмичанец!

На 06.09.2018 година околу 18.30 на регионалниот пат с.Ново Село-с.Мокрино,

Види повеќе