strumica denes logo
Деспасито

април 5, 2018

ПОЗНАТАТА „ДЕСПАСИТО“ ВО ИЗВЕДБА НА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ПЕРЕ ЈОВАНОВ!

Досега на многу начини беше исвирена и испеана познатата „Деспасито“.

Види повеќе