strumica denes logo

ПОЗНАТАТА „ДЕСПАСИТО“ ВО ИЗВЕДБА НА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ПЕРЕ ЈОВАНОВ!

Автор:

Датум:

април 5, 2018

Категории:

Магазин

Автор:

Датум:

април 5, 2018

Категории:

Магазин

Досега на многу начини беше исвирена и испеана познатата „Деспасито“. Но, овојпат мора да признаеме дека песната доби една посебна убавина бидејќи е во изведба на нашиот струмичанец Пере Јованов. Да не должиме многу, уживајте!

https://www.facebook.com/otto.vonubersteiner/videos/1927633690588225/?t=7