strumica denes logo
ДЕН НА САЕМ

април 30, 2018

ГОЛЕМ САЕМ НА БАУЦЕНТАР ТЕМПЕРА ВО СТРУМИЦА, НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Почитувани читатели, со огромно задоволство сакаме да го најавиме големиот

Види повеќе