Home

Perdormire

Tag - ден на кафето

Култура

ДЕНЕС Е СВЕТСКИ ДЕН НА КАФЕТО: Прекрасни фотографии од уметноста на кафе на струмичанецот Сашко Ѓоргиев!

Денес е официјално првиот Светски ден на кафето. Ширум светот милијарди луѓе секојдневно уживаат во овој ароматичен пијалак, кој ни ги разбудува сетилата...