strumica denes logo
ден на храна

октомври 17, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Учениците и вработените во општинското средно училиште „Димитар Влахов“ го одбележаа Светскиот ден на храната

Учениците и вработените во општинското средно училиште „Димитар Влахов“ денеска

Види повеќе

октомври 14, 2018

Во вторник СОУУД „Димитар Влахов“ ќе го одбележи Светскиот ден на храната

На ден (16.10.2018 год.) по повод Светскиот ден на храната

Види повеќе