strumica denes logo
демолирана

јуни 4, 2018

Драма во струмичко: За шише пиво претепал семејство и демолирал куќа, продaвница и возила

Во 21.00 часот во Секторот за внатрешни работи Струмица, 33-годишната

Види повеќе