Home

Perdormire

Tag - Дегусто

Култура

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ЕЛИТНИОТ РЕСТОРАН „ДЕГУСТО“ ИМА ПОТРЕБА ОД КУВАР И КЕЛНЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

Елитниот и познат ресторан во Струмица „Дегусто“ има потреба од кувар и келнер со работно искуство. Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават...