strumica denes logo
дактили

јануари 25, 2019

СТРУМИЦА НА ВРВОТ: ДАКТИЛИ Е ИМЕТО НА СТРУМИЧКИОТ БЕНД КОЈ СОНУВА ЗА СВЕТСКА СЛАВА!

Струмица е мало гратче во кое бендовите кои прават авторска

Види повеќе

декември 10, 2018

БЕНДОТ „ДАКТИЛИ“ ОД СТРУМИЦА НАСТАПИЈА НА „ЛУЗЕР ФЕСТ“ И ГО ОСВОИЈА ВТОРОТО МЕСТО!

„ЛУЗЕР ФЕСТ“ е дел од Таксират фестивалот и служи за

Види повеќе