strumica denes logo
Дајанчо Ефтимов

јули 7, 2019

Ефтимов: СДСМ ветуваше дека ќе го реконструира патот Струмица- Граничен премин

Членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Дајанчо Ефтимов, денеска на

Види повеќе

септември 13, 2018

Дајанчо Ефтимов на средби со граѓаните во струмичко: Граѓаните се чувствуваат запоставени од ненародната власт

Членот на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Дајанчо Ефтимов ова недела

Види повеќе