strumica denes logo
да трчаме заедно

ноември 7, 2018

Вработените во општина Струмица ќе се вклучат во хуманитарниот настан „Да трчаме заедно за Нина“

Вработените во општина Струмица ќе се вклучат во хуманитарниот настан

Види повеќе