strumica denes logo
црнила

декември 18, 2018

УМС СТРУМИЦА СО ПАРОДИЈА: ДЕДО МРАЗ ДА ГИ ЗЕМЕ ЦРНИЛАТА ОД СТРУМИЦА!

Младите струмичани незадоволни од начинот на кој се води државата

Види повеќе