strumica denes logo
cokoladni piramidi

јануари 12, 2023

ВКУСЕН РЕЦЕПТ ЗА ЧОКОЛАДНИ ПИРАМДИ: ГОТОВИ ЗА 30 МИНУТИ!

Состојки: чаша = 180 мл За кексот 3 јајца 1

Види повеќе