Home

Perdormire

Tag - чешел

Ново во Градот

(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ПОМЕЃУ АВТОБУС И АВТОМОБИЛ ВО БЛИЗИНА НА ПАЗАРОТ „ЧЕШЕЛ“ – СООБРАЌАЈОТ ВО ПРЕКИН!

Пред половина час во близина на пазарот „Чешел“ се случи сообраќајна несреќа помеѓу автобус и автомобил поради што сообраќајот во моментот е во прекин и е...