Home

Perdormire

Tag - чавков

Струмица

Чавков излезе од притвор!

Поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност, Митко Чавков, излезе од притвор. Претходно, кривичниот совет на одделението за гонење организиран криминал...

Политика

Чавков излегува од притвор

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 денеска му го укина притворот на Митко Чавков и ја прифати дадената гаранција во недвижен имот како мерка за негово...