strumica denes logo
цетински

август 18, 2018

СТРУМИЧКАТА ГОРДОСТ ТРАЈЧЕ ЗАПЕА СО ЦЕТИНСКИ СИНОЌА НА КОНЦЕРТОТ ВО СТРУМИЦА!

Ѕвездата од „Пинкови зведи“ Трајче Ѓеоргиев синоќа запеа на големата

Види повеќе