strumica denes logo
Центар за култура

октомври 1, 2018

Вечерва во Куманово ќе биде отворена изложба на слики од Струмичката ликовна Колонија

Вечерва во Центарот на култура „Трајко Прокопиев“-Куманово со почеток од

Види повеќе