strumica denes logo
ЦЕНА

јули 12, 2018

ДЕНЕШЕН: РЕВОЛТ НА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ВО СТРУМИЧКО: Цената на доматите за еден ден од 25 падна на 10 денари

Цената на земјоделските производи за еден ден драстично падна, поради

Види повеќе