strumica denes logo
ЦЕЦА

септември 8, 2018

ОРГАНИЗИРАН БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ОД СТРУМИЦА ЗА „ТИКВЕШКИ ГРОЗДОБЕР“ – ПОВЕЛЕТЕ НА ДОБРА ЗАБАВА!

Почитувани, Ве известуваме дека во недела ( 09.09.2018 година )

Види повеќе