Home

Perdormire

Tag - бутик

Ново во Градот

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „CATS“ Е ИМЕТО НА НОВИОТ БУТИК ЗА ДЕТСКА ОБЛЕКА!

Неодамна на улицата „Ленинова“ бр. 62 помеѓу новата слаткарница на „Канела“ и поранешен „Балдо кафе“ се случи официјално отварање на старо-новиот бутик „CATS“...