strumica denes logo
БУТИК ТОЗО

октомври 8, 2018

НОВО ВО СТРУМИЦА: ПРЕПОЗНАТЛИВИОТ КВАЛИТЕТ НА БУТИК „ТОЗО“ НА УШТЕ ЕДНА ЛОКАЦИЈА ВИ ГРАДОТ!

На 6 октомври во сабота, добро познатиот  „Тозо“ го отвори

Види повеќе