strumica denes logo
Бугарски државјанин
man in suit with wallet and credit card.

март 18, 2019

БУГАРСКИ ДРЖАВЈАНИН ОГРАБЕН ВО УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТ ВО СТРУМИЦА!

На 17.03.2019 во 05.15 часот во Полициската станица Струмица, К.Б.(39)

Види повеќе