strumica denes logo
буџет

ноември 9, 2018

БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА НАМАЛЕН ЗА НАД 141 МИЛИОНИ ДЕНАРИ!

На денешната 16-та седница на Советот беше усвоена предлог –

Види повеќе