strumica denes logo
БОЛНИ

септември 29, 2018

107 БОЛНИ И ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА ПРИЈАВЕНИ ДА ГЛАСААТ ВО СТРУМИЦА НА РЕФЕРЕНДУМОТ!

Според изборната Општинска комисија во нашиот град за референдумското изјаснување

Види повеќе