strumica denes logo
Бојан Јовановски

септември 6, 2018

МАЈКАТА НА СОФИЈА СЕ’ УШТЕ СО НЕВЕРУВАЊЕ: НАШАТА СОФИЈА ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА-БЛАГОДАРИМЕ НА СИТЕ!

Откако поминаа само три дена кога во понеделникот порталот СТРУМИЦА

Види повеќе