strumica denes logo
бојаџи

септември 4, 2018

ФИЛМОТ „РУГАЊЕ СО ХРИСТОС“ НА СТРУМИЧАНЕЦОТ ЈАНИ БОЈАЏИ ДОБИ НАГРАДА ЗА ИНОВАТИВНОСТ!

На вчерашната церемонија за свеченото затворање на 42 то издание

Види повеќе