Home

Perdormire

Tag - БЛОГЕРКА

Култура

Турците „одлепиле“ по Љупка Митрова: Сопствениците на хотелот и понудиле бесплатен одмор

Сопствениците и менаџментот на еден познат турски хотел во Анталија „одлепиле“ кога сфатиле дека во нивниот хотел летува нашата позната блогерка Љупка Митрова...