strumica denes logo
Благодатен оган

април 7, 2018

ЕКСКЛУЗИВНО: БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ОД ЕРУСАЛИМ ВЕЧЕРВА ВО 22:00 ЧАСОТ ЌЕ ПРИСТИГНЕ ВО СТРУМИЦА!

Македонската Православна Црква-ОА Струмичка Епарархија ги известува сите православни христијани

Види повеќе

април 7, 2018

ЕРУСАЛИМ: БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ВО ЧУДО ГО ОСВЕТЛИ ГОСПОДОВИОТ ГРОБ И ГО ОБЈАВИ ВЕЛИГДЕН!

Благодатниот Оган во чудо го осветли Господовиот гроб и го

Види повеќе