strumica denes logo
биологија

јуни 4, 2018

СЕ БАРА ПРОФЕСОР ПО БИОЛОГИЈА КОЈ ЌЕ ОДРЖИ ПОДГОТВИТЕЛНИ ЧАСОВИ ЗА ДРЖАВНА МАТУРА!

  Ученик од Струмица бара професор по Биологија кој ќе

Види повеќе