Home

Perdormire

Tag - Бездомни животни

Струмица

ГРАЃАНИТЕ НА СТРУМИЦА ПРАШУВААТ ДО КАДЕ Е ИЗГРАДБАТА НА СТАЦИОНАРОТ ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ? ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА СЕ’ УШТЕ НЕМА ОДГОВОР!

Здруженијата на љубители и заштита на животни во Струмица како и повеќе граѓани од општина Струмица, деновиве во порака до нашата редакција испраќаат...