безбедност

август 30, 2018

Се одржа работна средба на тема „Заедно до поголема безбедност во сообраќајот“

Во организација на МВР-СВР од Струмица, со поддршка на општина

Види повеќе

април 16, 2018

Полицијата во струмичко почна кампања за безбеден сообраќај во лето!

Подобрените временски улови ја зголемија и фрекфенцијата на патиштата.  Запрежни

Види повеќе

април 6, 2018

Јаневски:Ќе преземеме мерки за подобрување на безбедноста во сообраќајот во Куклиш

Во организација на општина Струмица и Секторот за внатрешни работи

Види повеќе