strumica denes logo
Беденикович

септември 8, 2018

СТРУМИЧАНКАТА ДАРИА БЕДЕНИКОВИЌ ВЛЕЗЕ ВО ТОП 8 И ЈА ДОБИ ТИТУЛАТА „МИСС МУЛТИМЕДИИ“

Преубавата струмичанка Дариа Беденикович која потекнува од струмичко Старо Коњарево

Види повеќе