СТРУМИЧАНКАТА ДАРИА БЕДЕНИКОВИЌ ВЛЕЗЕ ВО ТОП 8 И ЈА ДОБИ ТИТУЛАТА „МИСС МУЛТИМЕДИИ“

септември 8, 2018

Преубавата струмичанка Дариа Беденикович која потекнува од струмичко Старо Коњарево се натпреваруваше во потесниот круг за избор за MISS WORLD CROATIA и влезе во првите ТОП 8 лепотици кои беа за избор и ја доби и титулата Мисс МУЛТИМЕДИЈА која за неа и тоа преставува еден голем успех за во понатамосниот зивот .

Таа студира медицина но еден ден можеби ке се бави и со оваа професија со која и добро се справува и ке биде се надеваме меѓу поуспешните девојки во тој свет . И честитаме на ДАРИЈА БЕДЕНИКОВИЌ за постигнатиот успех која безусловно сама храбро се бореше за постигнатиот успех иако со подршка на фамилијата која потекнува сепак од работницко семејство.

Таа се заблагодарува и за големата подршка која имаше и од Македонија посебно од Струмица и струмичко а посебно и на порталот Strumicadenes.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: