Home

Perdormire

Tag - Базени

Струмица

ПО ОБЈАВАТА ДЕКА СТРУМИЦА ЌЕ ДОБИЕ ПЛИВАЧКИ БАЗЕН, ГОЛЕМ БРОЈ СТРУМИЧАНИ КОМЕНТИРАА ДЕКА Е ПОТРЕБНО СТАРЕЧКИ ДОМ!

Откако владата на вчерашната седница ја разгледа и усвои Информацијата за реализација на Проектот за изградба на 14 пливачки базени во Република Македонија...