Барселона

мај 9, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧАНИ ПРИСУСТВУВАА НА ЕЛ КЛАСИКО ВО БАРСЕЛОНА НА КАМП НОУ!

Најголемиот натпревар во Ла Лига, најверојатно и во Европа, помеѓу

Види повеќе