strumica denes logo
балкан без граници

август 3, 2018

НАСТАН: БАЛКАН БЕЗ ГРАНИЦИ 2018-ВРВ ТУМБА 1881м – БЕЛАСИЦА!

Планинарски Клуб ЕНТУЗИЈАСТ Струмица ќе ја организира по осумнаесети пат

Види повеќе