strumica denes logo
багер

јануари 26, 2019

ПРИВАТНА ФИРМА ВО СВИДОВИЦА ПЛАТИЛА БАГЕР ЗА ДА ГО ИСЧИСТИ СНЕГОТ БИДЕЈЌИ НЕМАЛО КОЈ ДРУГ!

„Кога нема кој да плати да се исчистат населените места,

Види повеќе