Home

Perdormire

Tag - АВТОБУСКА ЛИНИЈА

Култура

НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕНА Е РЕГУЛАРНА АВТОБУСКА ЛИНИЈА ВО РЕГИОНОТ НА РЕЛАЦИЈА МАКЕДОНИЈА-ГЕРМАНИЈА!

За прв пат во ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА е отворена е прва регуларна автобуска редовна линија (T-СТЕФАНИ) во регионот на релација МАКЕДОНИЈА-ГЕРМАНИЈА. -СТРУМИЦА ...