НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕНА Е РЕГУЛАРНА АВТОБУСКА ЛИНИЈА ВО РЕГИОНОТ НА РЕЛАЦИЈА МАКЕДОНИЈА-ГЕРМАНИЈА!

август 3, 2018

За прв пат во ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА е отворена е прва регуларна автобуска редовна линија (T-СТЕФАНИ) во регионот на релација МАКЕДОНИЈА-ГЕРМАНИЈА.

-СТРУМИЦА
-РАДОВИШ
-ШТИП
-УЛМ
-ШТУДГАРД
-КАРЛСРУШЕ
-МАНХЕИМ
-ФРАНКФУРТ
-КОЛН
-ДИЗЕЛДОРФ
-ДУИСБУРГ
-ЕССЕН
-ДОРТМУНД

ТРГНУВАЊЕ СЕКОЈАСРЕДА И САБОТА ОД СТРУМИЦА ВО 08:00 ЧАСОТ

ИСТО ТАКА И ОД ДОРТМУНД СЕКОЈА СРЕДА И САБОТА ВО 08:00 ЧАСОТ

Само да напоменеме дека регуларната автобуска редовна линија ќе започне со работа од 15.08.2018 а наскоро ќе биде отворена и канцеларијата во Струмица.
КОНТАКТ: 072 225 500
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА СТРАНАТА НА Т-СТЕФАНИ – https://www.facebook.com/T-Stefani-330897220319530/

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: