Home

Perdormire

Tag - атмосверски сливник

Струмица

Се изведува сливник за атмосферски води на спојот на улиците „Ѓорѓи Василев“ со „Боро Поцков“

Општина Струмица и јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ решаваат повеќегодишен проблем на граѓаните кои што живеат на улиците „Ѓорѓи Василев“...