strumica denes logo
атмосфера

мај 16, 2018

НАСКОРО НОВ ПОРАЗЛИЧЕН КАФЕ БАР ВО ГРАДОТ КАДЕ СТРУМИЧАНИ ЌЕ УЖИВААТ!

„ЕМПОРИ“ е името на новиот кафе бар кој во сабота

Види повеќе