strumica denes logo
атлетика

јули 18, 2019

Струмичанецот Наско Стаменов со скок во височина ќе учестува на Европското првенство во Атлетика за млади

Струмичанецот од Атлетскиот Клуб Струмица, Наско Стаменов ќе настапи на

Види повеќе