strumica denes logo
археолози

април 23, 2018

АРХЕОЛОЗИ ОД СТРУМИЦА ДЕЛ ОД ТИМОТ КОЈ ОТКРИ СТАРА РУДАРСКА НАСЕЛБА!

Археолозите пронајдоа остатоци од стара рударска населба на место каде

Види повеќе