Home

Perdormire

Tag - арена фитнес

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: АРЕНА ФИТНЕС ОТСЕГА НА НОВА И ПОГОЛЕМА ЛОКАЦИЈА ВО ГРАДОТ!

Вашето омилено место за разубавување и рекреација на вашето тело отсега на ново и доста поголемо место во Струмица. АРЕНА ФИТНЕС од денес може да ги пронајдете...