Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: АРЕНА ФИТНЕС ОТСЕГА НА НОВА И ПОГОЛЕМА ЛОКАЦИЈА ВО ГРАДОТ!

Home

Вашето омилено место за разубавување и рекреација на вашето тело отсега на ново и доста поголемо место во Струмица. АРЕНА ФИТНЕС од денес може да ги пронајдете на улицата „Климент Охридски“ или поточно на местото на поранешна „Треска“. Она што е најново е дека АРЕНА ФИТНЕС располага со вработени за почетници кои сакаат започнат со вежбање. Располага со 25 кардио справи, а површината изнесува дури 950 квадрати која опфаќа и сопствен паркинг. АРЕНА ФИТНЕС исто така располага и со голем број на протеини и разни додатоци за исхрана. Затоа повелете и препуштете се во професионалноста на АРЕНА ФИТНЕС. Во продолжение погледнете ги фотографиите кои ги подготви Васко Николов: