strumica denes logo
апсење

октомври 6, 2018

УАПСЕН ТАТКОТО НА РЕЖИСЕРОТ ЈАНИ БОЈАЏИ ВО СТРУМИЦА!

Како што објави на својот официјален фејсбук профил, познатиот режисер

Види повеќе